Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


GS Pelle Malmborg önskar trevlig helg med årets första fredagshälsning!
 
Gymnastikförbundet är glada att regeringen lyssnar på oss och välkomnar beslutet att lätta på restriktionerna för idrotten.
 
Tisdagen den 26 januari klockan 12.00 stängs möjligheten för föreningar att söka kompensationsstöd för faktiska kostnader eller uteblivna intäkter för kvartal fyra 2020 med anledning av Covid-19.
 
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat om förordningar och föreskrifter utifrån den nya pandemilagen som började gälla den 10 januari.
 
Välkommen till Ungdomskommitténs workshop i sociala medier! Workshopen sker online.
 
Vi förlänger ansökningstiden inom projektstödet till den 15 februari så välkommen in med er ansökan.
 
Med anledning av den rådande situationen kring Covid-19 anpassar Gymnastikförbundets partners försäkringsmäklaren Pensum och försäkringbolaget Svedea de gällande villkoren i olycksfallsförsäkringarna för aktiva.
 
Alla medlemsföreningar ska senast den 25 februari ha lämnat in årsrapporten för 2020. Siffrorna ligger till grund för vår statistik och fungerar som underlag för medlemsavgiften.
 
UPPDATERAD 8 JANUARI: Från och med 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period.
 
Niklas Heckscher arbetar på SOK som expertstöd till kvinnlig artistisk gymnastik. I det här avsnittet från podden Tyngre Träningssnack gästar Niklas och pratar om träning för unga talanger.
 
Nu i januari genomför Gymnastikförbundet en turnering i Styrkeutmaningen, missa inte att anmäla dig och dina träningskamrater.
 

Ett upp- och nervänt år!

(2020-12-22 12:48)
Året går mot sitt slut och här kommer årets sista hälsning från GS Pelle Malmborg!
 
Helena Andersson Melander blir ny förbundskapten och ledare inom landslaget. Helena kommer att leda teamet som även framåt kommer att inkludera Sebastian Melander och Niklas Heckscher samt sjukgymnast Anna Stenholm våren 2021.
 
Svenska Spel tillsammans med Riksidrottsförbundet och alla specialförbund startade ett samarbete 2017 med projektet Framåt för fler i rörelse som nu har bytt namn till Tillsammans för fler i rörelse.
 

Våra sponsorer:

Oscar Hansson VVS

Postadress:
Halmstad RG - Gymnastik
Therese Skoglösa, Bonnagårdsvägen 9
30292 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46706659433
E-post: therese.skoglosa71@gmail.com

Se all info