Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Jennifer Williams och Alva Eriksson gjorde en fin insats i friståendefinalen i World Challenge Cup i artistisk gymnastik och slutade femma respektive sexa.
 
I dagens finaler i World Challenge Cup i artistisk gymnastik tog Jonna Adlerteg en fjärde plats i barr. Tonya Paulsson kom femma i barrfinalen och sjua i hopp.
 
World Challenge Cup i artistisk gymnastik i Osijek i Kroatien gick idag in i den andra och sista kvaldagen. Från Sverige har Jennifer Williams och Alva Eriksson tagit sig vidare till söndagens final i fristående!
 
GS Pelle Malmborg önskar dig en trevlig helg och i sitt fredagsord reflekterar han bland annat om framtiden för Svensk Gymnastik och att gasa sig ur en pandemi.
 
Idag inleddes kvaltävlingarna i World Challenge Cup i Osijek i Kroatien och från Sverige har två gymnaster tagit sig vidare till lördagens finaler.
 
Vill ni hänga med till Gymnaestradan 2023 i Amsterdam? Välkommen att lyssna på webbinariet via Teams den 9 juni kl. 20.00 - 21.00, där du får svar på bland annat: Vem kan vara med och Hur ser planeringen ut?
 
Idag skickades Gymnastikförbundets nyhetsbrev, Aktuellt, ut för maj månad. Prenumerera för att läsa om viktiga frågor inom Svensk Gymnastik.
 
I augusti lanserar Gymnastikförbundet nio nya kurser; en uppdaterad hjälpledarkurs, två ytterligare kurser inom träningslära, det nya tillskottet Trampolin som hjälpredskap och fem nya kurser i truppgymnastik.
 
Seniorprojektet har fått en fin start under våren, med flera inspirerande möten och föreläsningar som syftar till att få fler äldre i rörelse.
 
 
Miranda Tibbling och Elis Torhall har båda två kvalificerat sig till en av världens största, om inte den största parkourtävlingen i världen, Red Bull Art of Motion.
 
Brinner du för idrott, träning, hälsa, friskvård och ledarskap? Ansökan till flera utbildningar på Idrottsfolkhögskolan Lillsved är fortfarande öppen.
 
Från och med den 1 juni 2021 tillåts mindre lägerverksamhet för barn och unga (födda 2002 eller senare) om än i anpassad form.
 
Årsrapporterna är sammanställda och siffrorna visar det vi alla känner av - det är jobbigt nu. Men det finns ljusglimtar. Läs mer om innehållet i artikeln nedan.
 
Den 12 maj meddelade regeringen om förändringar i reglering av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från den 1 juni. Samtidigt meddelade Folkhälsomyndigheten att det den 1 juni även kommer lättnader i föreskrifter och allmänna råd.
 

Våra sponsorer:

Oscar Hansson VVS

Postadress:
Halmstad RG - Gymnastik
Therese Skoglösa, Bonnagårdsvägen 9
30292 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46706659433
E-post: therese.skoglosa71@g...

Se all info