Hoppa till sidans innehåll

Dubbla guld vid Julpokalen!

05 DEC 2010 08:41
Lördagen den 4/12 var det dags för årets sista tävling, Julpokalen. Med från Halmstad hade vi fyra lag, allt från nya miniorer till etablerade juniorer och seniorer. Med oss hem tar vi en stor nypa erfarenhet och två guldmedaljer.
  • Skapad: 05 DEC 2010 08:41

Med i det segrade laget var Erica, Isabella, Ellen, Olivia och Hannah. Dessa fem tjejer körde stabilt, även om de hade plockat bort sina allra mest svåra kast och  övningar i sina program. Grattis till guldet! Vi gratulerar även Landskrona och C4 som också tog sig upp på pallen!

1. Halmstad RG

2. Landskrona KvGF           3. C4-gymnasterna

Erica, en av gymnasterna i det vinnande laget.

 

De andra tre lagen från Halmstad RG gjorde mycket fina prestationer på golvet. Det andra laget bestod av tre, numera tävlingsvana, ungdomar. Julia, Linnea och Matilda gjorde alla tre fina friståenden och program med valfritt redskap.

Det tredje laget, bestående av ungdomarna Ida och Frida samt den nyblivna ungdomsgymnasten Stina, körde också sex fina program på tävlingsgolvet.

Efter en del omorganisation på grund av sjukdomar i det fjärde laget fick två av föreningens nya ungdomar snabbt lära om det gamla miniorfriståendet. Bra jobbat tjejer! Laget bestod av Ronja, Emelie, Wilma och Nellie.

Resultat (på väg)....

 

Det tävlades dessutom i duo under eftermiddagen. Ellen och Sanna representerade Halmstad RG och lyckades återigen kliva högst upp på pallen. Grattis! Nu kommer programmet tuffas till och försvåras för att hålla måttet till RG-star i vår.

Ellen och Sanna i sin startposition.

Resultat från duotävling kommer snart...

 

Tack till Bosse för bilderna.

 

Skribent: Rebecca Braun

Våra sponsorer:

Oscar Hansson VVS

Postadress:
Halmstad RG - Gymnastik
Therese Skoglösa, Bonnagårdsvägen 9
30292 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46706659433
E-post: halmstadrg.kontakt@g...

Se all info