Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bo Swensson SM i Halmstad

Guld och brons till trupperna!

13 MAJ 2011 17:24
Under dagens JSM och USM skrapade Halmstads tjejer ihop 4 SM-medaljer! Erica gjorde dessutom sin sista tävling som individuell senior och slutade på en meriterande 10:e plats.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:12

Se Hallandspostens TV-reportage om SM.

Läs artiklarna om medaljskörden (där även ett bildspel från fredagen finns att klicka på) och Ericas avslut på Hallandspostens hemsida.

Nathalie Skoglösa har också fotograferat under tävlingen.

 

Erica och övriga seniorgymnaster började dagen. Det syntes att det var mycket nerver bland dem alla, då redskapen inte alltid lydde gymnasterna.

Erica slutade tia, efter två fina program i käglor och band. Erica hade redan innan tävlingen bestämt sig för att detta var hennes sista individuella uppträdande och vi i Halmstad RG vill tacka Erica för allt slit hon har lagt ner för att representera föreningen. Vi är mycket stolta över henne och önskar all lycka i framtiden!

SM i Halmstad

 

På eftermiddagen var det sedan dags för trupperna. Först ut var ungdomstruppen som efter två mycket väl genomförda friståendeprogram fick kliva upp på prispallen och mottaga bronsmedaljen! Därefter följde tunnband som var lite mer skakigt, men det lyckades även här bli bronsmedalj!

SM i HalmstadSM i Halmstad

SM i Halmstad

Grattis Julia, Linnea, Matilda, Ida och Frida!!!

 

Sist ut för dagen var juniortrupperna. Halmstads tjejer hade ett guld att försvara från förra året och nog märktes det att de kände pressen. Efter första omgången låg de på andraplats, två hundradelar efter Torsby. I den andra omgången visade de verkligen vad de kan och körde ett klockrent program som belönades med mycket fina 22,475. Guldet var åter i Halmstads ägor! Andra omgången var dessutom grenfinal, så där fick tjejerna sin andra guldmedalj!

SM i HalmstadSM i HalmstadSM i Halmstad

SM i Halmstad

Grattis till gulden Isabella, Ellen, Alexandra, Sanna och Julia!

 

 

Vi vill ge en extra eloge till Julia som under dagen deltog i alla trupprogrammen, vilket innebar sex program under mycket kort tid.

 

Grattis till söndagens individuella finalister!

1. Therese Larsson (8:e raka guldet)

2. Anastassia Johansson

3. Mikaela Lindholm

Skribent: Rebecca Braun

Våra sponsorer:

Oscar Hansson VVS

Postadress:
Halmstad RG - Gymnastik
Therese Skoglösa, Bonnagårdsvägen 9
30292 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46706659433
E-post: halmstadrg.kontakt@g...

Se all info