Hoppa till sidans innehåll

Guld och brons vid RG-star 1.

30 JAN 2011 10:50
Under helgen har föreningens juniorer och senior gjort säsongsdebut, vilket slutade med fina resultat.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:01

Följande text är skrivet av gymnasterna själva.

Vi kom upp till Lindesberg på fredagskvällen. Vi fick se nästan hela stan när vi försökte hitta hotellet vi skulle bo på. Det var en kall och mysig liten stad.

Sex juniorer från Halmstad RG var under lördagen laddade för att tävla årets första tävling. Alla körde bra men med några småmissar i varje program. Av åtta möjliga finalplatser kom fem Halmstad tjejer vidare. Finalprogrammen kördes mycket bra. Det slutade med ett guld till Isabella, brons till Hannah, femte plats till Ellen, sjätte plats till Sanna, sjunde plats till Olivia och en delad trettonde plats till Alexandra.

Söndagen började med en laddad, men nervös Erica. Nervositeten speglade av sig i programmen, och hon gick tyvärr inte vidare till final. Hon slutade på en femtonde plats med små marginaler. 

Juniorerna efter sin tävling. 

 

 

På lördagen var det även duotävling. Ellen och Sanna lyckades återigen knipa guldmedaljen och är fortfarande obesegrade i duoklassen.

Duon. 

 

Halmstad RG önskar ett stort grattis till era fina resultat! Tjejerna har slitit hårt under det korta tävlingsuppehållet för att lära sig nya program och öva in nya, svårare övningar.

 

 

 Juniorerna på läktaren under söndagen hejar fram Erica under hennes tävling.

 

Resultaten finns nu på Gymnastikförbundets hemsida.

Skribent: Rebecca Braun

Våra sponsorer:

Oscar Hansson VVS

Postadress:
Halmstad RG - Gymnastik
Therese Skoglösa, Bonnagårdsvägen 9
30292 Halmstad

Kontakt:
Tel: +46706659433
E-post: halmstadrg.kontakt@g...

Se all info